Минаха няколко дни от пускането на пети епизод на Домът на

...
Минаха няколко дни от пускането на пети епизод на Домът на
Коментари Харесай

Голям скок във времето и нови лица в главните роли в шести епзиод на Домът на дракона

Минаха няколко дни от стартирането на пети епизод на  " Домът на дракона " (House of the Dragon) в HBO Max, само че кървавата женитба на Ренира Таргариен (Мили Алкок) и Ленор Веларион (Тио Нейт) е към момента пред очите ни.

Нежелана женитба и кръвопролития в пети епизод на " Домът на дракона "

Какво ни подсказва тийзърът на новия епизод

Това, че и тази женитба няма да мине без принуждение, бе загатнато още от тийзъра на епизода, само че в действителност нямахме визия какво тъкмо ще се случи. И най-много кой ще бъде пострадал от всичко това.

Както към този момент свикнахме, от HBO разпространиха тийзър и на идващия шести епизод, който би трябвало да бъде излъчен в понеделник, 26 септември. За да няма разочаровани от спойлерите, които следват, предлагаме на всеки, който не е гледал миналите епизоди, да спре с четенето .

Тийзърът ни удостоверява нещо, което по този начин или другояче знаехме, а точно, че от шести сезон немалката част от актьорския състав се сменя. И всичко това е наложено от огромния скок напред във времето, който ще бъде изработен.

Секс сцената, от която Емили Кери се е страхувала в " Домът на дракона "

Има ли изгода от интимните координатори

В ролята на Ренира в оставащите пет епизода ще забележим Ема Д`Арси , в тази на Алисент Хайтауър ще влезе Оливия Кук , а в тази на Ленор към този момент ще гледаме Джон Макмилиан. В ролята на неговата сестра Лена Веларион пък ще забележим трета друга актриса. След Нова Фуелис-Мосе, която изигра 12-годишната версия на Лена, и Савана Стейн, която видяхме в пети епизод, от шести в ролята ще бъде Нана Блондел.

Тийзърът ни загатва, че въпросният скок във времето е от най-малко 10 години, а здравето на крал Визерис (Пади Консидайн) се е влошило още повече, само че той към момента е жив. Пораснал обаче е неговият наследник - Егон (Том Глин-Карни), който към този момент се образова във въртенето на меча.

Кой е Белия червей от " Домът на дракона "

Ето какво знаем за новия рисков разузнавач и клеветник във Вестерос

А Алисент (Кук) към този момент е изцяло уверена, че точно нейният наследник би трябвало да се качи на трона. От особено публикуван фрагмент от епизода виждаме, че Ренира (Д`Арси) е станала майка, а връзките ѝ с кралицата не са по никакъв начин положителни. И още веднъж най-сетне ще чуем фразата, от която кожата ни настръхва: " Дракарис! ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР